19.12.2016. Turistička organizacija Glavnog grada organizovala 24. Podgoričku noć

U čast obilježavanja „19. decembra - Dana oslobođenja Podgorice“, Turistička organizacija Glavnog grada proslavila je 24. „Podgoričku noć“, u hotelu ,,Hilton Podgorica Crna Gora’’.

,,Podgorička noć’’ je tradicionalna manifestacija kulturno-zabavnog karaktera, a kroz cijeovečernji program prikazan je duh stare Podgorice, uz tipičnu podgoričku kuhinju, muziku i humor. Specijalni gosti ove godine bili su prve podgoričke zanatlije (obućar, mesar, zlatar, fotograf, časovničar, frizer i drugi), koji su oduvijek bili sinonim stare Podgorice. Pored naših uspješnih sportista i umjetnika, ove godine na manifestaciji bili su prisutni i gosti iz Regiona.

Podgoričko veče otvorile su „Veselice“, kao nekada, prije 24 godine, nakon čega su se smjenjivali hitovi Sergeja Ćetkovića, Kneza, a posebno zadovoljstvo izazvao je nastup regionalne zvijezde Frana Lasića i njegovi dobro poznati hitovi „Zaljubljeni“ i „Volim te budalo malo“. Žuti Serhatlić i Zdravko Đuranović, na njima svojstven način, zaokružili su ovogodišnju „Podgoričku noć“ tradicionalnim, starogradskim, pjesmama, a gosti su se zabavljali do kasnih večernjih sati.